Užitečné tipy

Soukromé prohlížení: jak používat anonymní režim v systému Android

Pin
Send
Share
Send
Send


8. Jak povolím aplikaci Flash Player v systému Android?

Pro Android 4.0+:

Chcete-li zlepšit kvalitu prohlížení Flash, musíte v nastavení prohlížeče také povolit Dolphin Jetpack.

Chcete-li zlepšit kvalitu prohlížení Flash, musíte v nastavení prohlížeče také povolit Dolphin Jetpack.

Jak hrát Flash na BBC:

Chcete-li zobrazit BBC, musíte deaktivovat Flash Player přechodem na Dolphin Settings> GENERAL Tag> Web Content a poté nainstalovat BBC Media Player.

Část 1 Režim inkognito

  1. 1 Otevřete prohlížeč delfínů. Na ploše nebo v aplikaci začněte pracovat v Dolphin kliknutím na ni.
  2. 2 V nabídce nastavení přejděte nahoru. V nejnovější verzi Dolphin to můžete udělat přetažením ikony Dolphin v levém dolním rohu obrazovky doprava. Otevře se nabídka.
    • Přejděte do nastavení.
  3. 3 Najděte „Ochrana osobních údajů a osobní údaje." Přejděte dolů, dokud se nezobrazí podnabídka Soukromí a zabezpečení, klikněte na ni.
  4. 4 Zapněte důvěrný režim. Vlastní anonymní verze Dolphinu se nazývá Soukromý režim. Když je tato funkce zapnutá, prohlížeč nebude zaznamenávat historii, hesla a nejnavštěvovanější weby. Zapněte to.

Část 2 Odstranění historie procházení

Udělejte to, pokud jste navštívili weby, které chcete udržet v tajnosti.

  1. 1 Zobrazte historii prohlížeče. Na hlavní obrazovce prohlížeče otevřete ikonu levé obrazovky. Tím by se měla vytisknout historie prohlížeče.
  2. 2 Klikněte na „Historie“. Zobrazí se všechna navštívená místa.
  3. 3 Klepněte na ikonu ovládání. Obvykle se nachází v pravém horním rohu nabídky.
  4. 4 Klepněte na ikonu odstranění. Vypadá to jako koše. Po kliknutí na ni se smaže historie navštívených stránek.
    • Alternativně můžete kliknout na X napravo od záznamu historie a smazat konkrétní záznam.

Jak aktivovat funkci soukromého prohlížení v systému Android

Používání soukromého prohlížení, známé také jako anonymní režim, je v systému Android velmi snadné, i když se to může lišit v závislosti na zařízeních a prohlížečích. Postup v prohlížeči Chrome:

  • Chcete-li povolit režim inkognito: otevřete Chrome, klikněte na ikonu tří teček v pravém horním rohu a poté klikněte na „Nová karta inkognito“. Mimochodem, pokud chcete, můžete otevřít několik takových karet,
  • Chcete-li deaktivovat režim inkognito: klikněte na čtvercovou ikonu v pravém horním rohu, poté jednotlivě zavřete každou kartu inkognito nebo klikněte na ikonu ve formě tří teček a poté kliknutím na „Zavřít anonymní karty“ zavřete všechny.

Výchozí výchozí prohlížeč, který je předinstalován v telefonu, má také režim inkognito. Například v proprietárním prohlížeči v Galaxy S7 Edge je tajný režim. Chcete-li jej použít, musíte kliknout na ikonu „Záložky“ a poté na položku „Povolit tajný režim“. Budete mít také možnost pokračovat v práci s heslem nebo bez něj. Chcete-li výše uvedený režim deaktivovat, měli byste se vrátit do části „Karty“ a kliknout na text „Zakázat tajný režim“.

Přihlaste se ke svým účtům

Mnoho prohlížečů ukládá hesla a přihlašovací údaje, takže v budoucnu bude pro vás snadnější a rychlejší přístup k účtům v osobním počítači. Soukromé prohlížení v této situaci má smysl, protože kdo z nás se chce pokaždé přihlásit na Facebook, protože ví, že existují lidé, kteří touží po digitálním sledování? Ale pokud jde o chytré telefony, je situace poněkud odlišná. Smartphony se účastní obecné výměny informací a kromě toho mohou být odcizeny.

Přihlášení do různých účtů v anonymním režimu znamená, že prohlížeč nebude moci uložit vaše registrační údaje ani údaje o vyplňování formulářů. Pokud se přihlásíte k některému ze svých účtů na cizím zařízení, měli byste také zvolit možnost soukromého prohlížení.

Když nechcete dostávat cílenou reklamu

Soukromé prohlížení neblokuje vzhled reklam, ale také to znamená, že vaše vyhledávání nebudou ovlivněna vašimi předchozími preferencemi vyhledávání. Google shromažďuje informace odkudkoli, aby vybral vhodné reklamy, a pokud se tomu chcete vyhnout a mít „čisté“ vyhledávání, je pro vás cesta ven z této situace soukromým prohlížením.

Když chcete na něčem pracovat v soukromém režimu

To může být způsobeno jakýmkoli důvodem. Možná si chcete koupit nějaké dary nebo něco studovat v tajnosti? Prohlížení v soukromém režimu znamená, že se nemusíte starat o to, aby se někdo dozvěděl o vašich návycích vyhledávání, pokud telefon spadne do rukou v situaci, kdy zapomenete zavřít okno prohlížeče, až budete hotovi.

Pro testování a ladění

Pokud se obáváte důsledků používání mezipaměti a souborů cookie při pokusu o zahájení testování webových stránek nebo ladicího softwaru, bude vaše relace v soukromí znamenat čistou uživatelskou zkušenost. Pokud chcete více zabezpečení a soukromí, měli byste použít VPN.

Používáte režim soukromého prohlížení v systému Android? Který prohlížeč preferujete? Řekněte nám o tom v komentářích.

Pin
Send
Share
Send
Send